Wie ben ik..

Mijn naam is Martine Cornax. Ik ben de oprichtster van Schmink for Kids. In 2008 ben ik gestart met schminken van kinderen. Na het volgen van diverse workshops ben ik ook begonnen met bellypainten en bodypainten. Nog steeds leer ik bij door het volgen van workshops, ook van internationale artiesten.

Schmink for Kids staat voor kwaliteit. Klantvriendelijkheid en service vind ik erg belangrijk en streef ik na. Er wordt gewerkt met kwaliteitsproducten die voldoen aan de Europese normen. Voor kinderschmink en face- & bodypaint wordt gebruik gemaakt van wereldwijde professionele merken zoals Superstar en Cameleon.

Schmink for Kids is in te huren voor allerlei feestjes, braderieën, evenementen etc. Dat kan 1 schminkster zijn maar ook een team van meerdere schminkers. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave.

_MG_3568  1Z0B4261