Bellypaint

Je bent zwanger, gefeliciteerd! Bellypainting (buikschildering) is dé manier om deze mooie periode in je leven op een bijzondere manier vast te leggen. Het is een leuk idee voor een origineel geboortekaartje maar ook wanneer je prachtige foto’s wilt van jou en je buik. Afbeeldingen uit boekjes, uit de babykamer, een eigen ontwerp…vrijwel alles is wel mogelijk! Mocht je zelf geen idee hebben kan ik een ontwerp voor je maken. Het maken van de buikschildering neemt (afhankelijk van de gewenste afbeelding) gemiddeld zo’n 1½ tot 2 uur in beslag. Soms wat langer, soms ook wat korter.

Als de paint klaar is maak ik er een aantal foto’s van (eventueel met partner en/of broertje(s)/zusje(s) die je digitaal krijgt toegestuurd.

De beste tijd voor het maken van een bellypaint is tussen de 30 en 36 weken zwangerschap.

Bellypaint Giraffen

Het is ook mogelijk met een bellypaint je zwangerschap op verschillende periodes vast te leggen. Je ziet de buik dan groeien en de afbeelding ‘groeit’ mee!

Collage10

Babyshower

Een bellypaint is ook een leuke verrassing tijdens een babyshower! Ik kom graag op locatie om een bellypaint te maken bij de zwangere. Ik neem altijd een aantal voorbeelden mee waar de zwangere uit kan kiezen of ter inspiratie voor haar keuze. Ook hier worden foto’s van de zwangere (en de groep) gemaakt die zij digitaal krijgt toegestuurd.

IMG_6170

Kadobon

Wil je een bellypaint kado geven? Dan kun je bij Schmink for Kids een bellybon kopen!